A legjobb helyen jársz!        hello@bs-trade.hu

    +3670/628-3005              Hívható: H-P 8.30-16.00

GARETT BEAUTY - CURLY akkus hajgöndörítő vasaló

Garett Szépség Göndör akkus hajcsavaró vasaló (LOK_CURLY)
Tökéletes fürtök, amik egész éjjel kitartanak? A Garett Beauty Curly-vel egyedül is meg tudod csinálni! Vezeték nélküli automatikus hajsütővasunkkal választhat a finom hullám és a feszesebb fürtök között, és egy pillanat alatt teljesen megváltoztathatja megjelenését! Az egyszerű hőmérséklet-beállítás, az intuitív vezérlés, a kábelek nélküli és az automatikus göndör funkció hihetetlenül egyszerűvé teszi a haj formázását otthon!

Automatikus göndörítési funkció
Professzionális fürtök! A Garett Beauty Curly segítségével pontosan azt a frizurát kaphatja meg, amelyet szeretne, anélkül, hogy elhagyná otthonát! A speciális kialakítás és az intelligens érzékelő megakadályozza a gubancokat, míg az automatikus göndör funkció megkönnyíti a készülék használatát, és lehetővé teszi a gyönyörű fürtök elérését pillanatok alatt. Egyetlen gombnyomással olyan frizurát kaphat, amely egész éjjel tart!

4 szintű hőmérséklet-beállítás
Válassza ki az óramutató járásával megegyező vagy az óramutató járásával ellentétes irányban történő hajlasztási irányt, válasszon 150-200°C közötti hőmérsékletet, és hagyja, hogy a hajsütővas megmutassa, mire képes! Ez a vezeték nélküli eszköz gyorsan felmelegszik, és a beépített automatikus időzítők lehetővé teszik, hogy működését tökéletesen az Ön igényeihez igazítsa.

Tiszta LCD kijelző és hangjelek
A beépített LCD kijelző lehetővé teszi a készülék egyszerű, intuitív működését. Szabályozhatja a készülék működését, kiválaszthatja a hőmérsékletet, és állítsa be a beállításokat az Ön igényeihez. A váratlan helyzetek elkerülése érdekében szabályozhatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. A legmodernebb hangjelző rendszer még könnyebbé teszi a haj formázását!

Beépített akkumulátor és USB-C port
Eszközünkkel már nem korlátozzák Önt a kényelmetlen kábelek és a konnektorhoz való hozzáférés. Most élvezheti a vezeték nélküli hajsütővas előnyeit otthon vagy utazás közben. Aggódsz, hogy a fürtjeid kitartanak-e egy egész éjszakás bulin? Csomagolja a hajsütővasunkat a táskájába, és rögzítse a frizuráját még a legvadabb buli alatt is! A beépített 4800 mAh-s akkumulátor hosszú, vezeték nélküli használatot biztosít, az USB-C port pedig lehetővé teszi a gyors töltést, például telefontöltővel.

Műszaki adatok
Termékdimenziók 230*42*48 mm
Üzemi hőmérséklet 150 - 200°C
Kijelző LCD
Töltési idő 3 óra
Akkumulátor kapacitása 4800mAh
Nettó súly 335g
Rendelhető, 2-7 munkanap.
2022.12.14
Nincs raktáron
59 990 Ft
Adatok
Cikkszám
32938
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!