A legjobb helyen jársz!        hello@bs-trade.hu

    +3670/628-3005              Hívható: H-P 8.30-16.00

GARETT BEAUTY - FACE Szépség arcmaszírozó

Garett Szépség Arcmasszírozó (BEAUTY_FACE_BIAL)
Az arcod a névjegykártyád. Nem csoda, hogy mindannyiunkat érdekel a kinézetünk. De hogyan lehet fenntartani a fiatalos megjelenést és a jó bőrállapotot természetes módon, a saját otthonának kényelmében? Innovatív Garett Beauty Face masszírozónk tökéletes megoldás az Ön számára. A készüléket minden nap használhatja az arc, a nyak vagy a dekoltázs bőrével kapcsolatos számos probléma kezelésére - a tökéletlenségektől a szilárdság elvesztéséig. A gyengéd masszázs is megnyugtatja az elmédet, és úgy érzi, mintha spa kezelést kapna.

A masszázs és a fotonterápia kombinációja
A masszázs ereje már régóta ismert. A bőr alatti szövetek megfelelő stimulálása segíthet megszabadulni számos problémától - a sérülésektől vagy fájdalomtól a bőr feszességének hiányáig. A masszázs hatékonyságát fotonterápiával tovább lehet növelni. A különböző frekvenciájú hullámok, amelyeket a szem a fény különböző színeiként érzékel, különböző hatásokat eredményeznek. Garett Beauty Arcmasszírozónk kék fényt használ, amely segít a bőr simításában és a pattanások kezelésében, valamint a vörös fényt, amely elősegíti a kollagén termelését, amely felelős a bőrsűrűségért és a szilárdságért.

4 masszázs mód
A Garett Beauty Face masszírozó könnyen alkalmazkodik az Ön preferenciáihoz. Egyetlen gombnyomással megváltoztathatja a készülék működési módját, hogy más bőrproblémákra összpontosítson. Válasszon könnyű, pihentető masszázst, intenzív rezgést a bőrfiatalítás ösztönzésére, váltakozó vagy ciklikus módot, amely az előző három mód kombinációja. Az automatikus kikapcsoló biztosítja a biztonságos használatot, és jelzi a kezelés végét. Ez teszi az eljárást hatékonysá, élvezetessé és egyszerűvé.

A használat kényelme
A Garett Beauty Face masszírozó bárhová elkíséri Önt. A készülék praktikus újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amelyet az USB-porton keresztül töltenek fel. Praktikus és könnyű is - könnyen illeszkedik a poggyászába. Könnyedén működtetheti mindössze két gombbal. A LED-es lámpa az üzemmódot jelzi. Naponta csak néhány percet vesz igénybe, hogy élvezze a technológia előnyeit és helyreállítsa a bőr ragyogását.

3 féle cserélhető masszázsfej
Nemcsak a masszázs módot választhatja, hanem annak hatását a bőrére is. A három cserélhető fej lehetővé teszi, hogy a készüléket az elvárásokhoz és a célterülethez igazítsa. A simító fej tökéletes a bőr ellazítására és a finom vonalak és ráncok csökkentésére az arcon. A hullámmasszázs fej ideális a finom bőrhöz. Ha bizonyos területek intenzív kezelését keresi, válasszon egy pontmasszázs fejet.

Műszaki adatok
Termékdimenziók 145*45*33 mm
Munkafrekvencia Max. 1800/s
Töltési feszültség DC5V
Töltési idő 4 óra
Akkumulátor kapacitása 1000mAh
Nettó súly 136g
Rendelhető, 2-7 munkanap.
2023.04.12
Nincs raktáron
24 990 Ft
Adatok
Cikkszám
32936
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!