A legjobb helyen jársz!        hello@bs-trade.hu

    +3670/628-3005              Hívható: H-P 8.30-16.00

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise
3Dconnexion SpaceMouse Enterprise
189 390 Ft

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise

3D motion vezérlő, 31 gomb, színes LCD kijelző
Várható kiszállítás
2024.07.24
Raktáron
189 390 Ft
Részletek

A 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egy 3D gomb, amely megnyitja a kaput a dicséretes eredmények felé vezető úton. A készülék szabadalmaztatott érzékelő hat szabadságfokának (6DoF) a 12 intelligens funkciógombnak, a QuickView gomboknak és a speciális billentyű módosítóknak - Contor, Shift, Alt - kombinációjának köszönhetően egészen új mércét állít fel a munka elvégzéséhez. Ezen felül, a Space Mouse Enterprise lehetővé teszi a gyors és hatékony modellezést, amikor is az ergonómia új értelmet nyer és a műveletek ennek megfelelően kivitelezhetőek.

Élvonalbeli 3D-s navigáció

A szabadalmaztatott hat szabadságfokú érzékelő (6DoF) a SpaceMouse Enterprise kifejezetten a digitális tartalom és kamera pozíciók ellenőrzésére lett kifejlesztve.

Egyszerűen nyomja meg, húzza, döntse, vagy forgassa el a 3Dconnexion vezérlő gombot, amellyel elérhető a pontos és intuitív görgetés, nagyítás és a modell vagy a kamera forgatása is.

Gyors és hatékony 3D modellező

Az intelligens vezérlő gombok minimum 12 népszerű parancshoz biztosítanak gyors hozzáférést.  Így a megfelelő eszközök mindig kéznél lesznek a gyors és hatékony munka érdekében.
Az új, színes, nagy felbontású kijelzővel tökéletes kilátásra tehet szert, amely kijelző képes megjeleníteni az ikonokat és az alkalmazásokat. A 3DxWare 10 szoftver leegyszerűsíti az egyes gombokhoz hozzárendelt parancoskat az Ön igényei szerint, így annak használata rendkívül intuitív.

Az ergonómia egy új dimenziója

A CAD-al való közös munka könnyedén eredményez eleinte csak fájó csuklót, majd a későbbiekben már az egész kéz fájdalmát is. Azonban a SpaceMouse Enterprise úgy lett kialakítva, hogy megakadályozza ezeknek a fájdalmaknak a kialakulását. Nem véletlen tehát, hogy a 3Dconnexion 3D egerét úgy emlegetik, mint a leginkább ergonomikus termék, ami valaha is készült.
A puha bevonatú és nagy méretű kéztartó maximális kényelmet biztosít.

QuickView gomb

A QuickView kettős gombja fokozza a teljesítményt: a vezérlő gomb gyors hozzáférést biztosít egy sor hasznos funkcióhoz, ezáltal megkönnyítve a modellek bármilyen szögből történő feltárását a hibák felismerésének és a látványtervek felülvizsgálatának érdekében.

Felső / Alsó

Bal / Jobb

Első / Hátsó

Jobbra forgatható / balra  forgatható 90 °-al

ISO1 / ISO2

Forgatás be- / kikapcsolása

3 nézőpont funkció gomb

Funkcióbillentyűk

A praktikus billentyűzet módosító gombok, mint a Ctrl, Alt, Shift, Esc, Enter, szóközt, Tab és Del gombok lehetővé teszik, hogy egyszerre böngésszen a 3D modelljei közt mialatt a speciális funkciókhoz és szerkesztő alkalmazásokhoz is hozzáfér.

3DxWare 10

Szabja testre a SpaceMouse Enterprise 3D egér jellemzőit és optimalizálja annak teljesítményét a maximumig, a 3DxWare 10 interaktív szoftver környezettel.

Minden gombhoz könnyedén hozzárendelheti az egyes alkalmazások és környezetek kívánt parancsait, mint például az alkatrészek és szerelvények tervezői módban történő szerkesztését. Ezen felül az igényeihez megfelelően beállíthatja az egyéb hasznos funkciókat is.

Adatok
Tanúsítványok
CE, FCC, KC, RCM, BSMI, RoHS-EU, RoHS-China, WEEE, BellAndVision
Termék színe
Fekete
Szélesség
249
Mélység
58
Megvilágítás
Van
Magasság
154
Fenntarhatósági tanúsítvány
RoHS
Tömeg
800
Külső megjelenés
Balkezes
Támogatott Windows operációs rendszerek
Windows 10 Education;Windows 10 Education x64;Windows 10 Enterprise;Windows 10 Enterprise x64;Windows 10 Home;Windows 10 Home x64;Windows 10 Pro;Windows 10 Pro x64;Windows 7 Enterprise;Windows 7 Enterprise x64;Windows 7 Home Basic;Windows 7 Home Basic x64;Windows 7 Home Premium;Windows 7 Home Premium x64;Windows 7 Professional;Windows 7 Professional x64;Windows 7 Starter;Windows 7 Starter x64;Windows 7 Ultimate;Windows 7 Ultimate x64;Windows 8;Windows 8 Enterprise;Windows 8 Enterprise x64;Window
Integrált billentyűzet
Van
Javasolt felhasználás
Univerzális
Programozható egérgombok
Van
KIJELZŐ TÍPUSA
LCD
Garancia
24 hónap
Gyártói cikkszám
3DX-700056
Cikkszám
EX0B3DX-SPMOUSEENTERPRISE
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!