A legjobb helyen jársz!        hello@bs-trade.hu

    +3670/628-3005              Hívható: H-P 8.30-16.00

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
9 990 Ft - 523 990 Ft
Gyártó
Kamera típus
Fókusztávolság

IP kamerák

Szeretnéd látni mi történik otthon vagy a nyaralóban nélküled, amikor távol vagy? Nem tudod pontosan mire lenne szükséged? Csak wifi van, esetleg nincs internet, megoldás ekkor is lehet! Nézz körül kamera kínálatunkban. Kültérre is szerelhető vandálbiztos nagy felbontású kamerák is elérhetőek, de egészen olcsó főleg beltéren használható telefonos aplikációval vezérelhető kivitelek is népszerűek. 
Amennyiben nem megolható a vezetékes kiépítés kiváló beépített akkumulátoros kamerák is kaphatók.


220termék150
220termék150

Önállóan, telefonos alkalmazással működő kamerák elsősorban beltéri használatra alkalmasak, de természetesen léteznek időjárásálló kivitelek is. A legtöbb ilyen kamera microSD memóriakártyára is tud rögzíteni, és ehhez nem szükséges feltétlenül internethez csatlakoznia. De internet eléréssel telefonról is bármikor ránézhetünk a megfigyelt területre, sőt az alkalmazásban lehetőség van mozgásérzékelés beállításra és arra is, hogy érzékeléskor azonnal üzenetet küldjön (internet elérés szükséges hozzá).
Kültérre is szerelhető, vandálbiztos kamerák több típusát is kínáljuk, többféle felbontással és látószöggel. pl. gépjármű rendszámának leolvasásához szűkebb látószögű kamera és némileg nagyobb felbontás ajánlott. (távolság függvényében)