A legjobb helyen jársz!        hello@bs-trade.hu

    +3670/628-3005              Hívható: H-P 8.30-16.00

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
590 Ft - 176 990 Ft
Gyártó

Kaputelefon

IP Kaptelefonok, analóg kaputelefonok, video kapu telefonok nagy választékban. Beltéri egységgel, kijelzővel együtt csomagban is kaphatók bizonyos típusok vagy külön megvásárolható kültéri egységek is elérhetőek.
A legnevesebb, legnagyobb biztonságtechnikai gyártók  - mint Hikvision, Dahua - termékeiben meg lehet bízni! Akár Wifi-vel, akár vezetékkel kell megoldani a beüzemelést.


74termék150
74termék150

IP Kaputelefon, Analóg kaputelefon - megbízható, nagy gyártók széles választéka. Beltéri egység, ami általában színes érintő kijelző, gyakorlatilag mint egy tablet, mely falra szerelhető vagy asztali tartóval használható. Tudja vezérelni akár az elektromos kaput is egy gombnyomással.
A kültéri egység, mely kamerát, mikrofont, hangszórót is tartalmazhat javasolt hozzá illő esővédőt is felszerelni.  A működéshez szükséges minden termék beszerezhető nálunk, akár Switch vagy PoE adapter.

Wifi-vel vagy vezetékkel csatlakoztatható kaputelefonok közül lehet választani. Vezetékes megoldás esetén keresse a PoE (power over ethernet) jelölést, ezeknél a termékeknél nem szükséges külön tápellátást adni az eszköznek a telepítés helyén, egyetlen internet kábelen keresztül megtáplálhatóak. (Ehhez Poe switchre vagy Poe adapterre van szükség)