A legjobb helyen jársz!        hello@bs-trade.hu

    +3670/628-3005              Hívható: H-P 8.30-16.00

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
490 Ft - 207 390 Ft
Gyártó

Egér

Szeretnél kényelmes és pontos, ugrálás mentes egeret használni? Válogass egereink közül! Kapható olcsó vezetékes egér, mely USB csatlakozóval kapcsolódik bármely notebookhoz vagy számítógéphez. De vezeték nélküli egerekből is nagy a választék. Létezik nagyon halk, gyakorlatilag teljesen kattogás mentes vezetékes é svezeték nélküli egér is. Például Logitech B110 vagy M330.
Egészen kis méretű vezetékes és vezeték nélküli egereket is ajánlunk gyereknek vagy kisebb kezűeknek. Kinek melyik a kényelmes..?



222termék150
222termék150

Szeretnél kényelmes és pontos, ugrálás mentes egeret használni? A jó minőségű optikai egér vagy lézer egér sok éven keresztül használható.
Játékhoz gamer egér, állítható paraméterekkel és sok programozható gombbal, sőt akár változtatható RBG világítással. Viszont irodai használatra, halkabb működéssel, világítás nélkül is lehet pontos és jól használható kényelmes egeret találni. 
Egy kifejezetten játékra szánt gamer, gaming egéren általában több gomb található, melyek funkciója beállítható, mint például egy gombnyomásra több lövés, visszalépés, stb. Ezek a gamer egerek sokkal gyorsabban reagálnak, érzékenyebbek a mozdulatokra, így jóval pontosabban is használhatóak. Könnyebben is csúsznak a megfelelő felületen, például egy jó minőségű egérpadon mindenképpen.
Létezik vezetékes USB-s és vezeték nélküli egér (wireless) is. Valamint billentyűzettel együtt  szettben is megvásárolhatóak kedvezőbb áron.
Amennyiben nem szeretné, hogy még egy USB csatlakozót ne foglaljon el az egér válasszon bluetooth egeret, melyhez nem szükséges külön USB csatlakozó sem. (Elsősorban laptopoknál lehetséges)
A bluetooth-os egér szintén vezeték nélkül kapcsolódik a notebookhoz vagy számítógéphez, külön USB "pöcök" nélkül. (Bletooth vevő külön is kapható)