A legjobb helyen jársz!        hello@bs-trade.hu

    +3670/628-3005              Hívható: H-P 8.30-16.00

Szűrés

Billentyűzet

Mennyire fontos a megfelelő billentyűzet használata?
Játékhoz gamer billentyűzet, irodába gépeléshez jól látható, nem színes hagyományos kiosztású billentyűzetet érdemes használni!
Egy kifejezetten játékra szánt gamer, gaming billentyűzet sokkal több leütést bír, gyorsabban reagál, a megfelelő billentyűk ki vannak emelve, és többnyire állítható, de színes, sőt sokszínű háttérvilágítással rendelkeznek.
Létezik vezetékes és vezeték nélküli billentyűzet (wireless billentyűzet), de ezeket általában szettben vezeték nélküli egérrel együtt lehet megvásárolni.
TV-hez is használható megoldások az oldalt touchpad-ot is tartlamazó klaviatúrák.

Lehet jelentősége a megfelelő billentyűzetnek? De még mennyire!
Zavar, ha túl hangos a leütés? Halk billentyűzetet keresel? Szeretsz "gépelni"? Csak a gyors reagálás a játékban a legfontosabb. Esetleg nem látod jó a karaktereket? 
Játékhoz keresd meg nálunk a megfelelő gamer billentyűzetet! Változtatható RGB világítás, ami akár egyszínűre is állítható. 
Irodai használatra vagy gépeléshez inkább egy jól látható, de nem színes, hagyományos kiosztású billentyűzetet érdemes használni!
Viszont a kifejezetten játékra szánt gamer, gaming billentyűzetek jelentősen több leütést bírnak és gyorsabb is a reagálásuk, valamint a legtöbbet használt billentyűk feltűnő színnel ki vannak emelve.
A legjobb gamer billentyűzetek éppen elsősorban a gyors reakció miatt vezetékes, USB csatlakozós kábellel kaphatóak, de léteznek természetesen vezeték nélküli billentyűzetek is (wireless billentyűzet), bár ezeket általában érdemes szettben vezeték nélküli egérrel együtt vásárolni.
Amennyiben csupán a numerikus billentyűzet részre van szükség, természetesen arra is van megoldás, külön is kapható ez a része. Sőt játékra szánt mini billentyűzetek, vagyis úgynevezett egykezes billentyűzetek is léteznek több gyártó kínálatában is!
Gamer szetthez érdemes jó minőségű gamer mikrofonos fejhallgatót is keresni!