A legjobb helyen jársz!        hello@bs-trade.hu

    +3670/628-3005              Hívható: H-P 8.30-16.00

Blog

Vezeték nélküli kaputelefon otthonra: milyen előnyei vannak?

 

A kaputelefon fontos szerepet tölt be minden ingatlan életében. Ha vendégek érkeznek, a postás levelet hoz, vagy rendelést várunk, az érkezők az eszközön keresztül tudnak jelezni. A vezeték nélküli kaputelefon sokszor praktikusabb, hatékonyabb, mint a hagyományos megoldások.

Egy Epson színes nyomtató az irodát is hatékonyabbá teszi

 

A legtöbb munkahelyen, irodában a nyomtatók központi szerepet játszanak. Meghatározzák az egyes folyamatok gyorsaságát, hatékonyságát. Az ügyfelek elégedettségéhez is hozzájárulnak közvetett módon. Az irodavezetőknek pedig az egyik legfontosabb társ a mindennapokban. Egy Epson színes nyomtató számos előnnyel rendelkezik. 

Miért olyan népszerű a Logitech billentyűzet és egér?

 

A számítógépek perifériái nagymértékben meghatározzák azt, hogy mennyire kényelmes a felhasználói élmény. Különösen nagy figyelem hárul a billentyűzetre és az egérre, ha a munkához is elengedhetetlen az asztali gép. Ma már többféle kialakítás közül lehet választani. Az egyik legnépszerűbb kombináció a Logitech billentyűzet és egér.

Ha minőségi tintapatronra van szükség, a Canon PG-545 kiváló választás

 

A nyomtatók egyik leggyorsabban fogyó alkatrésze a tintapatron. A pótlása sokszor igazi kihívást jelent, pedig ma már a hatalmas kínálatban nem olyan nehéz megtalálni az új patront. Ilyen például a Canon PG-545, ami számos nyomtatóval kompatibilis. Többféle típusban elérhető, a beszerzése pedig egyszerű.

IP kamerák felszerelése otthonunkban: miért ajánlott?

 

Ma már a különböző okosotthon kiegészítők bárki számára elérhetőek. Nem feltétlenül van szükség luxusingatlanra ahhoz, hogy az intelligens eszközök előnyeit élvezni tudjuk. Lehet az egy okos porszívó, ami segít a takarításban, egy okosizzó, ami energiatakarékosabb. Az IP kamerák pedig a biztonságos otthon megteremtésében segédkeznek.

Melyik normál billentyűzet, gamer billentyűzet lesz az ideális? Mi a különbség a kettő között?

 

A számítógépek megfelelő használatához elengedhetetlenek a különböző perifériák. Az egyik legfontosabb a normál billentyűzet, gamer billentyűzet, amelyek között ma már igazán különleges, minőségi és strapabíró változatokat is lehet találni. A vásárlás előtt több szempontot is figyelembe kell venni.

A színes címkenyomtatás több előnnyel is rendelkezik

 

A címkéknek igazán nagy szerepe van a hétköznapokban, a vásárlások során több fontos adatot is találhatunk rajta, például a termék nevét, árát és más paramétereket is. A logisztikában, az iparban, a gyártásban is kiemelt szerepe van ennek az apró elemnek. A színes címkenyomtatás ezért is egyre népszerűbb.

Mire jó egy USB C hangkártya?

 

Ma már számtalan kütyüt, okoseszközt és kiegészítőt egyszerűen beszerezhetünk. Van, amelyik segítségével az élményt tehetjük még teljesebbé, fokozhatjuk azt, vagy éppen orvosolhatunk egy régóta elhúzódó problémát. Az USB C hangkártya mindkettő esetében maximálisan tud segíteni.

A kényelem és a praktikusság ötvezete, vagyis a gamer szék

Webáruházunk gamer székei olyan ergonomikus bútordarabok, amelyeket kifejezetten a játékosok számára terveztek és alkottak meg. De mi is jelent pontosan a fogalom, és miért választják sokan ezt a speciális típust? Kinek való igazán?

Miért jó választás egy külső winchester?

 

Az asztali számítógépek, laptopok, notebookok esetében különösen fontos az, hogy mégis mekkora hely áll rendelkezésünkre. Rengeteg fájl tárolására van szükség, amiben ugyan a különböző felhőszolgáltatások tudnak valamelyest segíteni, de ezek nem mindig jelentenek megoldást. Ha fontos a mobilitás és nem akarunk komolyabb átalakításokat eszközölni, akkor egy külső winchester lesz az ideális.

 

Ha biztosra akarunk menni, alkalmazzunk szünetmentes tápegységet

 

Ahhoz, hogy megértsük, miért válnak egyre népszerűbbé a szünetmentes tápegységek, más néven UPS-ek, először is meg kell értenünk, hogy valójában mi is ez a technológia és milyen előnyökkel jár nekünk a használata.

 

Ezek, a cégünk kínálatában is megtalálható tápegységek olyan eszközök, melyek akkumulátorokat és invertereket használnak arra, hogy folyamatos áramellátást biztosítsanak az eszközöknek, még áramkimaradás vagy áramszünet esetén is. De miért is fontosak ezek az eszközök és mit érdemes tudni róluk? 

 

Használt laptop a fenntarthatóság jegyében

 

Az ember gyomra a “laptop olcsón” kifejezés hallatán kapásból összerándul. Az évek során ránk ragadt a gondolat, hogy a pénz és minőségkímélő megoldások bizony mindig együtt járnak, szépen kéz a kézben. Nem hazudunk, a használt laptopokra érkező reakció teljesen normális, ugyanakkor a mai helyzet nem ennyire fekete fehér, mint ahogy mi azt elképzeljük. 


A következő néhány bekezdés alatt magunkra vállaljuk ezt a feladatot és megpróbáljuk eloszlatni a kételyeket, mellette pedig mutatni pár tökéletes példát cégünk kínálatából.