A legjobb helyen jársz!        hello@bs-trade.hu

    +3670/628-3005              Hívható: H-P 8.30-16.00

Szűrés

Biztonságtechnika

Lakásod, házad vagy ingóságaid távollétedben is biztonságban vannak? Vagy csak kiváncsi lennél mit csinál nélküled kedvenced? Esetleg a gyaralóra vagy hétvégi telekre lenne jó ránézni mekkorát nőtt a fű vagy letört-e a fa ága a hétvégi viharban? Ez mind megoldható megfelelő biztonságtechnikai eszközök beszerzésével.
A legjobb minőségű termékeknél is igyekszünk megtartani a rendkívül kedvező árakat. Lehet kaputelefon vagy kamera rendszer.

Biztonságtechnikai eszközök, mint IP kaputelefonok, analóg kapu telefonok, IP kamerák és kiegészítői, esővédők, kábelek, switchek, adapterek, tápegységek, PoE eszközök, NVR rögzítők kamerákhoz. 
Önállóan, telefonos alkalmazással működő kamerák elsősorban beltéri használatra. A legtöbb ilyen kamera microSD memóriakártyára is tud rögzíteni, de telefonról is bármikor ránézhetünk a megfigyelt területre, sőt az alkalmazásban lehetőség van mozgásérzékelés beállításra és arra is, hogy érzékeléskor azonnal üzenetet küldjön (internet elérés szükséges hozzá).
Kültérre is szerelhető, vandálbiztos kamerák több típusát is kínáljuk, többféle felbontással és látószöggel. pl. gépjármű rendszámának leolvasásához szűkebb látószögű kamera és némileg nagyobb felbontás ajánlott. (távolság függvényében)