A legjobb helyen jársz!        hello@bs-trade.hu

    +3670/628-3005              Hívható: H-P 8.30-16.00

Szimulátor cockpit, állvány

Szeretsz játszani? Kell az élmény játék közben? Számítanak a másodpercek? Lépj kategóriát egy kényelmes ülésben! Van néhány kiegészítő, amit érdemes megfontolni! Nézd meg termékeinket!
Szimulátor ülés, Formula és Flight szimulatorhoz. Playseat® , Next Level Racing szimulátor ülések, tartó konzolok, állványok önállóan vagy szettben. 
Kiváló minőségű, kényelmes szimulátor cockpit-ok, GT ülések, formula ülések, kagyló ülések közül válogathatsz. 
Kormány tartó konzolok, nagy méretű egéralátétek, extra méretű egérpadok, billentyűzet tartók is kaphatók!Aki szereti valóban élvezni a játékot és még valóságosabb élményt kíván átélni feltétlenül át kell lapznia ezeket a gamer kiegészítőket, üléseket, székeket. Egészen más szintre lép az élvezet egy kényelmes ülésben!
Van sok kiegészítő, amit érdemes átnézni megfontolni a vásárlást! Nézd végig termékeinket!
Szimulátor ülés, Formula és Flight szimulatorhoz. Márkáink: Playseat® , Next Level Racing szimulátor ülések,
De kaphatók gamer ülések, gamer székek mellett tartó konzolok, kormány tartók, állványok sőt billentyűzet és egér tartók önállóan vagy szettben. 
Ezek az ülések nagyon jó minőségűek! Napi több órás játékot is bíró, kényelmes, jó tartást biztosító szimulátor cockpit-ok, GT ülések, formula ülések, kagyló ülések közül válogathatsz. 
Amennyiben nem szeretnéd, hogy állandóan nagy helyet foglaljon egy ilyen ülés a szobában nézd meg összecsukható gamer üléseinket!
Kormány tartó konzolok, nagy méretű egéralátétek, extra méretű egérpadok, billentyűzet tartók is kaphatók!